ALBEDO Invisible Bright

ALBEDO Invisible Bright

DKK 170,00
   På lager
Antal
Varenummer: ALB INV
ALBEDO Invisible Bright er en lysreflekterende spray som er designet til tekstiler.

Denne model er praktisk talt usynlig i dagslys, men reflektere lys rigtig fint i mørke.

Invisible Bright virker bedst på naturlige tekstiler som bomuld, eller på materialer med noget struktur i overfladen som ex. fleece og uld. Virkningen er begrænset på glatte syntetiske overflader og det anbefales ikke at anvende den på læder og ruskind.

Invisible Bright Går af i vask, men holder ellers op til en uge, alt efter hvor meget der bliver slidt på det og hvor meget der er påført.

Denne dåse indeholder 100ml, hvilket er nok til ca 50 påføringer. Man sprayer ca 1ml/sek.Anvendes til tekstil.
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk