Carinthia ECC Line 400
Carinthia ECC Line 400
Carinthia ECC Line 400

Carinthia ECC Line 400

Før DKK 2.850,00
DKK 2.400,00
Spar DKK 450,00

   Vælg variant for status
Antal
Varenummer: Ca ECC Line 400
Carinthia ECC Line 400 er en fremragende sovepose som er fyldt med Carinthias egen CQ dun.

ECC Line 400 er resultatet af mange års målrettet udvikling som har gjort denne sovepose til en fantastisk alsidig allrounder.

Ydermaterialet er det meget lette og vandafvisende Shelltex. Indvendigt er det Shelltex Ultra som udover at være super let og behageligt også udemærker sig sin fine åndbarhed. Åndbarheden er med til at sikre et behageligt klima i posen, og hjælper dermed til at du får en god nats søvn.

Soveposen har en ekstra thermo krave med G-Loft fyld. Kraven kan justeres og sørger for at den luft du har varmet op i posen, bliver i soveposen.

Den anatomisk rigtige fodende er udviklet så der er plads til fødderne og til at sørge for at dunene ikke klumper sammen, men bliver hvor de skal være.

Der er to justeringer på hætten så der kan lukkes lige præcist så meget til som forholdene kræver og så har Carinthia placeret en lille inderlomme til en telefon, en pandelampe eller andre småting som er rare at have lige ved hånden.

Comfort temp: +3
Comfort limit : -3
Extrem limit : -18,4
Vægt 1200g.

Andre har også købt
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk