Deep Cold Down Jacket
Deep Cold Down Jacket
Deep Cold Down Jacket
Deep Cold Down Jacket
Deep Cold Down Jacket
Deep Cold Down Jacket

Deep Cold Down Jacket

Før DKK 4.200,00
DKK 3.500,00
Spar DKK 700,00


   På lager
Antal
Montane Deep Cold Down Jacket er jakken til de høje toppe og det rigtig kolde vejr.

Denne fantastisk varme dunjakke er fyldt med 400g. min. 90/10 og +800 fill power gåsedun. Jakken er konstrueret i en såkaldt "boxwall" konstruktion. Det betyder at der ikke er nogen gennemgående syninger og man derved undgår kuldebroer omkring syningerne. Denne måde at sy jakken på hjælper også med til at holde dunene jævnt fordelt i jakken.

På de områder hvor dunjakken er mest udsat for regn og sne, har Montane lagt et lag Primaloft Silver Eco uden på dunene. Det er i hætten, i skulder området og på underarmene. En virkelig smart detalje, da Primaloft håndterer fugt væsentlig bedre end dun.

Deep Cold Down Jacket er lavet i det meget lette, vind og vandafvisende, Pertex Endurance Mini Ripstop. På de udsatte steder, hvor jakken typisk er udsat for hårdest slitage, er den forstærket med Pertex Endurance Ripstop. Det er på skuldrene, på undersiden af underarmene og nederst på rygstykket.

Pasformen på Deep Cold Down Jacket er det Montane kalder "High Mountain Fit". Det betyder at den er designet så der er plads til flere lag under, når det er påkrævet. Der er ekstra plads i ærmer og ærmegab og og i torsoen, som man også har mulighed for at justere ind når der ikke er så meget under.

- Høj krave som beskytter mund og næse i hårdt vejr.
- Aftagelig og 3 punkts justerbar hætte.
- Varme krave i hals åbningen, som man kender det fra soveposer.
- Fleese for i lommer for ekstra varme.
- Fleece på indersiden af kraven.
- Yderlommer store nok til handsker.
- Inder lommer med lyn.
- Mesh inder lomme til drikke flaske.
- Vægt: 1165 g. (str M)
Relaterede varer
Alpine Endurance eVent Jacket
Alpine Endurance eVent Jacket Før DKK 3.600,00
DKK 3.000,00
Direct Ascent Event Jacket
Direct Ascent Event Jacket Før DKK 2.800,00
DKK 2.000,00
Featherlite Down Jacket
Featherlite Down Jacket Før DKK 2.000,00
DKK 1.500,00
Anti-Freeze 2.0 Jacket
Anti-Freeze 2.0 Jacket Før DKK 1.800,00
DKK 1.300,00
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk