Dovre Dri3 Jacket
Dovre Dri3 Jacket
Dovre Dri3 Jacket

Dovre Dri3 Jacket

Før DKK 3.800,00
DKK 3.000,00
Spar DKK 800,00


   Vælg variant for status
Antal
Virkelig lækker skaljakke fra Norrønas Dovre kollektion.

Denne linie er udviklet til jagt i bjergene og det giver en masse fordele som man kan få glæde af til alle former for friluftsliv.

Jakken er vind og vandtæt, takket være Norrønas Dri3 membran, og metervaren har en blød, børstet overflade som gør jakken væsentligt mere stille end andre 3-lags skaljakker.

Membranen er selvfølgelig åndbar, og ventilationen kan suppleres ved hjælp af de lange, velplacerede lynlåse under armene.

Der er en radiolomme, en inderlomme og 2 håndvarmerlommer, til alle stumperne.

Relaterede varer
Finskogen Gore-Tex Jacket
Finskogen Gore-Tex Jacket Før DKK 4.000,00
DKK 3.200,00
Finskogen Gore-Tex Pant
Finskogen Gore-Tex Pant Før DKK 3.000,00
DKK 2.400,00
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk