E-Case iPad case
E-Case iPad case
E-Case iPad case

E-Case iPad case

Før DKK 350,00
DKK 320,00
Spar DKK 30,00

   På lager
Antal
Nu er der mulighed for at give iPad´en nye funktioner. Med E-Case iPad case kan man bruge den som kamera i regnvejret eller til navigation på kajakturen.

Vandtætheden er IPX7, hvilket betyder at den faktisk kan nedsænkes i vand uden problemer, og det giver jo helt nye muligheder.

- Udvendige mål: 24*28,5 cm.
- Indvendige mål: 20,5*25 cm.
- Vægt: 84g.
- PVC fri.
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk