Edelrid

Edelrid blev grundlagt i 1863 af Julius EDELmann og Carl RIDder og står i dag som den gang for innovativ og kreativ tænkning.
Edelrid er nok mest kendt i klatre verdenen, men udvikler også super letvægts kogegrej, og andre lækkerier til friluftsfolket.

Edelrid Opilio
Varenummer: Edelrid Opilio
Edelrid DragonII
Varenummer: Edelrid Dragon
Edelrid DevilII
Varenummer: Edelrid Devil
Edelrid Kiro ST
Varenummer: Edelrid Kiro ST
Edelrid Kiro ST PZ
Varenummer: Edelrid Kiro ST PZ
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk