Featherlite Down Micro
Featherlite Down Micro
Featherlite Down Micro
Featherlite Down Micro
Featherlite Down Micro
Featherlite Down Micro

Featherlite Down Micro

DKK 1.800,00


   Vælg variant for status
Antal
Montanes ultralette dunjakke uden hætte.

Kvaliteten er tilsvarende Featherlite Down, bare uden hætte. Det kan være en fordel hvis man bruger jakken som mellemlag, hvor hætten godt kan være lidt i vejen.

Jakken er lavet i PERTEX Quantum Ripstop som er 100% vindtæt og yderligere DWR behandlet, så vand bare perler og løber af jakken.

Dunene er desuden i Hyperdry kvaliteten som er både mere vandskyende og mere hårdfør end almindelige dun.
Relaterede varer
Deep Cold Down Jacket
Deep Cold Down Jacket Før DKK 4.200,00
DKK 3.500,00
Featherlite Down Jacket
Featherlite Down Jacket Før DKK 2.000,00
DKK 1.500,00
Featherlite Down Vest
Featherlite Down Vest Før DKK 1.350,00
DKK 1.000,00
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk