Fragt & Levering

Hurtigt

Vores lager pakker og sender løbende til vores privatkunder. Vi gør naturligvis alt for at levere så hurtigt som overhovedet muligt og du kan som kunde derfor altid forvente at modtage dine varer i løbet af 1-3 arbejdsdage.

Billigt

Det koster kun kr. 49,- (gratis over 699,-) at få leveret fra Outdoorspecialisten ApS.

Fleksibelt.

Du kan som kunde selv vælge om du vil have leveret derhjemme, eller om det er nemmere at få leveret pakken på din arbejdsplads.

Først når pakken afsendes hæver vi beløbet på dit kort.

Med det samme pakken er modtaget og scannet på Post Danmarks distributionscenter modtager du en email med et link og trackingkode, hvor du kan følge din forsendelse hos Post Danmark.

De bedste varer til en attraktiv pris - hurtigt og billigt leveret!
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk