Gerber Freescape Camp Saw
Gerber Freescape Camp Saw
Gerber Freescape Camp Saw

Gerber Freescape Camp Saw

Før DKK 650,00
DKK 600,00
Spar DKK 50,00
   På lager
Antal
Varenummer: Freescape Saw
Smart og funktionel sav fra Amerikanske Gerber.

Saven kan let og uden brug af værktøj, klappes sammen, så den kan pakkes i rygsækken eller kajakken. Der er ingen løse dele som kan blive væk og med det grønne håndtag er selve saven også til at få øje på i græsset eller i skovbunden.

Den 30,5 cm lange savklinge kan let udskiftes.

Mål åben: 36,8*17,8*20,8 cm.
Mål lukket: 35,1*4,6*2,8 cm.
Vægt: 420 g.
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk