Gerber Gator Premium Fixed
Gerber Gator Premium Fixed
Gerber Gator Premium Fixed

Gerber Gator Premium Fixed

Før DKK 1.800,00
DKK 1.600,00
Spar DKK 200,00
   På lager
Antal
Varenummer: Gator Premium
Gerbers berømmede og roste Gator linie har igen fået et nyt medlem. Her er ikke sparet på noget og resultatet er fremragende.

Det er en "full-tang" kniv designet til jagt og hårdt brug. Stålet er opgraderet til CPM-S30V, som giver nogle fantastiske egenskaber. Den holder skarpheden utroligt længe, men er samtidig relativt let at slibe op, når det ind i mellem er nødvendigt.

Gummi belægningen på håndtaget sikrer et sikkert greb selv når det er vådt eller smurt ind i blod eller lignende.

Denne kniv er produceret i USA og man fornemmer øjeblikkeligt den lækre kvalitet når man får den i hånden. Skeden er lavet i solid læder og kniven holdes sikkert på plads af en kraftig læderstrop med en let betjent knap.

Blad længde: 10,2 cm.
Total længde: 22,9 cm.
Kniv vægt: 249 g.
Vægt incl. skede: 295 g.
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk