Gerber Ultimate Pro Fixed Fine Edge
Gerber Ultimate Pro Fixed Fine Edge
Gerber Ultimate Pro Fixed Fine Edge

Gerber Ultimate Pro Fixed Fine Edge

DKK 1.300,00
   På lager
Antal
Varenummer: Gerber Ult Pro Fine
Gerber har taget en fantastisk kniv og gjort den endnu bedre.

Gerbers Ultimate Fixed blade har fået en storebror; Ultimate Pro Fixed Blade. Stålet er blevet hårdere, kniven har fået full tang, skeden er blever mere hårdfør og knivsliberen er blevet meget nemmere at anvende.
Relaterede varer
Gerber Freescape Camp Saw
Gerber Freescape Camp Saw Før DKK 650,00
DKK 600,00
Gerber River Shorty Green
Gerber River Shorty Green Før DKK 500,00
DKK 450,00
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk