Gi`et Gavekort

Gi`et Gavekort

DKK 300,00

   På lager
Antal
Varenummer: Gavekort
Køb et gavekort hos Outdoorspecialisten og glæd en som du holder af.

Der er mulighed for at købe gavekort med en værdi på hhv. 300, 500, 700 og 1000 Kroner.

Når man køber gavekort hos Outdoorspecialisten får man tilsendt et fysisk gavekort som kan bruges i den fysiske butik. Gavekortet indeholder desuden en Gavekort-kode så man også har mulighed for at anvende gavekortet på web-shoppen.

Der er fri fragt på alle gavekort. Man skriver blot "gk" i gavekort-feltet under betaling, hvorved fragten fratrækkes.
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk