Hennessy Hammock

Hennessy Hammock blev startet af Tom Hennessy, en industri designer på Canadas vestkyst. Som 16 årig tog han på lange cykelferier i bjergene. Han rejste let, med et minimum af mad og vand. En let sovepose og en gammel jungle hængekøje fra anden verdenskrig.

Da Tom kom på universitetet lånte han sin hængekøje ud til en medstuderende som aldrig leverede den tilbage. Derfor besluttede han at sy sin egen ud fra hukommelsen. Sådan startede udviklingen af det vi idag kender som Hennessy Hammocks, og udviklingen kører stadig i højeste gear.

Med den medfølgende tarp og det integrerede myggenet er dette nu et reelt alternetiv til teltet. Den er let at have med, den er let at sætte op, og den er let at forelske sig i. Komforten og alsidigheden er simpelthen fantastisk. Det skal prøves!

Expedition Asym Zip
Varenummer: HH Expedition
Før DKK 2.000,00
DKK 1.700,00
Spar DKK 300,00
Læs mere
Explorer Deluxe Asym Zip
Varenummer: HH Explorer
Før DKK 2.800,00
DKK 2.300,00
Spar DKK 500,00
Læs mere
Safari Deluxe Asym Zip
Varenummer: HH Safari
Før DKK 3.000,00
DKK 2.700,00
Spar DKK 300,00
Læs mere
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk