Masters

Masters, Poles By Nature er en af de førende producenter indenfor ski- og vandrestave. Siden 1977 har Masters udviklet på lige præcis dette specifikke produkt og det skinner igennem i den finish der bliver leveret.
Masters er et firma med stærke værdier. Det er kunde tilfredshed og kvaliteten i det Italiensk producerede produkt, som side om side med social og miljømæssig ansvarlighed driver firmaet. Det er store ord og det bliver ført helt til dørs hos Masters, Poles By Nature.


Masters Dolomiti SL
Varenummer: Ma Dolomiti SL
Masters Sherpa
Varenummer: Ma Sherpa
Masters Rock
Varenummer: Ma Rock
Masters Sherpa XT
Varenummer: MA Sherpa XT
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk