Lite-Speed Jacket
Lite-Speed Jacket
Lite-Speed Jacket
Lite-Speed Jacket
Lite-Speed Jacket
Lite-Speed Jacket

Lite-Speed Jacket

Før DKK 800,00
DKK 500,00
Spar DKK 300,00


   Ikke på lager
Antal
Varenummer: mlijablaa1
Montane Lite-Speed Jacket er en vindtæt super letvægtsjakke. Den er et af de mest alsidige og anvendelige stykker frilufts beklædning på hylderne.

Materialet er det super lette Pertex Microlight Mini Rip-Stop. Metervaren vejer kun 52g. pr m2. Den er helt vindtæt og har fået en holdbar, vandafvisende DWR behandling.

Gennemgående YKK lynlås foran og en stor brystlomme, som nemt rummer et kort. Brystlommen har ligeledes YKK lynlås.

Lite-Speed Jacket kan pakkes ned i en lille pakpose, og fylder derefter ca. som en alm. kaffekop. Incl. lille pakpose med mini karabin.

Pasformen er "Classic Mountain", altså med alm god plads, uden at være løst siddende. Ærmerne er skåret så jakken ikke glider op når man bruger armene.

Hætten kan pakkes væk i kraven. Den har snøre justering og vire i skyggen.

- Vægt: 166g. (str M)
- Snøre justering i nederste kant.
- Refleks detaljer for øget synlighed.
Relaterede varer
Featherlite Down Jacket
Featherlite Down Jacket Før DKK 2.000,00
DKK 1.500,00
Bitihorn Dri1 Jacket M
Bitihorn Dri1 Jacket M Før DKK 2.000,00
DKK 1.600,00
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk