Montane Minimus Mitt
Montane Minimus Mitt
Montane Minimus Mitt

Montane Minimus Mitt

DKK 400,00


   Ikke på lager
Antal
Montane Minimus Mitt er smarte vandtætte skalluffer. Noget som virkelig gør en forskel når man vil beholde varmen i fingrene, er at holde dem tørre.

Princippet med skalluffer er ret effektivt. Det meste af tiden vil det være mest behageligt at handskerne er så åndbare som muligt som f.eks. et par tynde uld handsker. Når så forholdene kræver det kan man tage disse vandtætte luffer udenpå, og dermed på en fleksibel måde få det bedste fra to verdener.

Minimus Mitt kan pakkes i den medfølgende pakpose når de ikke er i brug. De fylder bare lidt mere end en pakke tændstikker, og vejer 44 g.

- Vandtæt kvalitet med tapede syninger og et vandsøjletryk på 10.000 mm.
- Elastik ved håndled.
- Justerbar åbning, så de slutter tættere til omkring jakken.


Andre har også købt
Authentic Pant Kort Q
Authentic Pant Kort Q Før DKK 1.500,00
DKK 1.200,00
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk