Nalgene Wide Mouth 1l.
Nalgene Wide Mouth 1l.
Nalgene Wide Mouth 1l.
Nalgene Wide Mouth 1l.
Nalgene Wide Mouth 1l.

Nalgene Wide Mouth 1l.

DKK 100,00

   På lager
Antal
Smart drikkeflaske fra Nalgene. Dette er flasken som satte Nalgene på landkortet og er stadig deres klart bedst solgte drikkeflaske.

Den store åbning gør at flasken også er velegnet til opbevaring af alt muligt andet end lige vand. Det kan være mad eller ting som skal pakkes vandtæt og ikke tåler at blive mast i oppakningen.

- BPA fri materialer.
- Tåler opvaskemaskine.
- Stor åbning sikrer nem rengøring.

Andre har også købt
Featherlite Down Jacket
Featherlite Down Jacket Før DKK 2.000,00
DKK 1.500,00
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk