NeoAir All Season
NeoAir All Season
NeoAir All Season
NeoAir All Season

NeoAir All Season

DKK 1.200,00

   På lager
Antal
Varenummer: TR-Allsea
Et let, stærkt, og ekstremt varmt liggeunderlag fra Therm-a-Rest. NeoAir All Season er et liggeunderlag som kan rede nattesøvnen året rundt.

R-Værdien er på hele 4,9, dels på grund af Therm-a-Rest` ThermaCapture, som er et lag i underlaget der reflekterer kropsvarmen, lidt som man kender det fra overlevelses folietæpper. Dels på grund af deres Triangle Core Matrix som skaber stillestående, og dermed isolerende luft i underlaget.

Til underlaget medfølger en lille smart batteripumpe som letter klargøringen betydeligt. Pumpen kan dog undværes hvis man vil gøre det hårde arbejde selv. Da der ikke er dun eller andre isolerende produkter i underlaget, kan det pustes op med munden uden at man får problemer, på grund af fugt i udåndingsluften.

Størrelse: (R: 6,3*51*183cm.) (L: 6,3*63*193cm.)
Pakstørrelse: (R: 22*12cm.) (L: 28*12cm.)
Vægt: (R: 540g.) (L: 710g.)
R-Værdi: 4,9
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk