NeoAir Venture WV
NeoAir Venture WV

NeoAir Venture WV

DKK 600,00

   Vælg variant for status
Antal
Varenummer: TR-Wv
Venture WV fra Therm-a-Rest er det perfekte liggeunderlag til rejser og trekking i sommer halvåret hvis man ikke vil gå på kompromis med komforten.

I madrasen har man anvendt det nye og patenterede WaveCore system. Det danner mere end 100 små celler inden i underlaget. De små celler gør luften i underlaget stillestående.

WaveCore teknologien gør underlaget dobbelt så varmt som en almindelig luftmadras, samtidig med at det fylder mindre.

Størrelse: (R: 5*51*183cm) (L: 5*63*196cm.)
Pakstørrelse: (R: 23*11cm.) (L: 28*11,5cm.)
Vægt: (R: 620g.) (L: 860g.)
R-Værdi: 1,8
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk