NeoAir X-Lite
NeoAir X-Lite
NeoAir X-Lite
NeoAir X-Lite

NeoAir X-Lite

DKK 1.200,00

   På lager
Antal
Varenummer: TR-NeoXlit
Her er madrassen der leverer mere varme og komfort pr gram end nogen anden 3 sæsons luftmadras.

Isoleringen i NeoAir XLite kommer fra Therm-a-Rests patenterede ThermaCapture som reflekterer kropsvarmen og Triangle Core Matrix som forhindre luften i underlaget i at flytte sig rundt. Det giver et liggeunderlag med en R-værdi på 3,2 og dermed et varmt underlag.

Med en pakket størrelse på bare 23*10cm. og en vægt på 350g. kunne det lyde som et tyndt underlag, men med en tykkelse på hele 6,3cm. så er liggekomforten også sikret.

Vægt: (Str R 350g.)(Str L 460g.)
Dimensioner pakket: (Str R 23*10cm.)(Str L 28*11cm.)
Størrelse: (Str R 51*183cm.)(Str L 63*196cm.)
R-værdi: 3,2
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk