NeoAir XTerm
NeoAir XTerm
NeoAir XTerm
NeoAir XTerm

NeoAir XTerm

DKK 1.700,00

   På lager
Antal
Neoair XTherm er liggeunderlaget til alle 4 sæsoner.

Med en R-værdi på hele 5,7 er dette et naturligt valg når programmet byder på vinterture. I modsætning til de fleste andre vinter liggeunderlag på markedet, fylder Neoair XTherm meget lidt. Pakstørrelsen er på størrelse med en 1 liters Nalgene flaske og vægten kan holdes under 600g. for en str. L.

Den medfølgende pakpose kan anvendes til at puste madrassen op med.

Størrelse: (L: 6,3*63*196cm.)
Pakstørrelse: (L: 28*11cm.)
Vægt: (L: 570g.)
R-Værdi: 5,7


Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk