Norrøna Super Hoodie M
Norrøna Super Hoodie M

Norrøna Super Hoodie M

DKK 1.100,00


   På lager
Antal
Varenummer: Msuperhood
Teknisk baselayer hoodie fra Norrøna.

Polartec Power Grid gør denne Hoodie både varm, let og behagelig. Den bløde bagside binder en enorm mængde luft tættest på kroppen og holder dig varm og tør, selv når tempoet og pulsen er høj.

Norrøna Super Hoodie har en velsiddende hætte. Den er desuden udstyret med brystlomme og Thumb Loops til at holde ærmerne på plads.


Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk