Norrøna Super OnePiece M

Norrøna Super OnePiece M

DKK 1.800,00


   På lager
Antal
Lækker heldragt til de aktive gutter.

Gennemført onepiece bacelayer fra Norrøna som vil gøre friluftsliv i vinterhalvåret til en leg.

Lavet i en lækker fleece kvalitet som holder dig tør og varm når tempoet er højt. Metervaren hedder Polartec Power Grid. Det farverige navn dækker over en slags moderne net undertøj. Indersiden er vævet med små kanaler som giver metervaren flere fine egenskaber.

Kanalerne gør at der bliver bundet en masse luft, tæt på huden, hvilket giver en høj varmeevne, det gør også dragten lettere, ekstremt åndbar og hurtigt tørrende.

Lynlåsen i fronten er en to-vejs lynlås og bagpå er der dropseat med lynlås for at lette aftrædning på naturens vegne.


Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk