Norrøna Wool Zip Neck M
Norrøna Wool Zip Neck M

Norrøna Wool Zip Neck M

DKK 900,00


   På lager
Antal
Varenummer: Mwoolzipneck
Norrøna Wool Zip Neck er en virkelig lækker kvalitet til krævende friluftere.

Kvaliteten er 89% merino uld blandet med 11% polyamid. Ulden er en helt fin 17,5 micron kvalitet som føles silkeblød mod huden.

Ved at spinde ulden udenpå kunstfibre opnår man en højere slidstyrke, en noget hurtigere tørretid og en bedre åndbarhed.

Norrøna Wool Zip er lavet i en 170g. kvalitet som er i den lette ende og egner sig glimrende hele året og til aktiviteter med høj intensitet.
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk