Opinel Saw No12

Opinel Saw No12

DKK 230,00

   På lager
Antal
Smart sav som ikke fylder meget i oppakningen, men som er virkelig rar at have ved hånden når bålet skal forberedes efter en hård dag i sporet.

Klingen er 12 cm lang og er udstyret med 2 rækker barberblad skarpe tænder.

Tænderne hælder en smule ind mod håndtaget og man saver derfor let når saven trækkes! På den måde undgåes ulykker hvor hånden glider ud over klingen under arbejdet.
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk