Opinel

I de sidste 120 år har Opinel været en tro følgesvend, og rejsemakker for naturelskere, kokke, bjergbestigere, sejlere og gør-det-selv mennesker.

Kniven er blevet et design ikon, og funktionaliteten er indiskutabel. Knivenes robusthed og det i iøjnefaldende design har etableret Opinel knive og værktøj som et topbrand over hele kloden.

Opinel kniven er også den dag i dag produceret i Europa, nærmere bestemt Savoie i Frankrig. 95% af det træ som benyttes kommer fra Fransk skovbrug og transporten af materialer er derfor kort, til glæde for miljøet og dig.


Opinel Saw No12
Varenummer: OPI-Saw No12
Opinel Saw No18
Varenummer: OPI-Saw No18
Opinel No 5
Varenummer: OPI-No5
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk