Ortovox Kitzbuhl

Ortovox Kitzbuhl

DKK 650,00

   Vælg variant for status
Antal
Varenummer: Ort-51000
Classic Wool fra Ortovox er en serie af produkter med fokus på slidstyrke og varme.

Kitzbuhl handsken er lavet i 100% uld og har derefter fået tilføjet et lag kalveskind i hele håndfladen. Det betyder høj slidstyrke og sammen med den fantastiske pasform giver det et par handsker som vil følge dig på ture i mange år fremover.
Andre har også købt
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk