Ortovox Merino Fleece Plus W

Ortovox Merino Fleece Plus W

Før DKK 1.600,00
DKK 1.300,00
Spar DKK 300,00


   På lager
Antal
Merino Fleece Plus er en slags storebror til den velkendte Merino Fleece.

Den er kraftigere og vil fungere glimrende som jakke en stor del af året, og som varm fleece under skaljakken når det bliver koldere.

Indvendig består den af en fin, blød merino blanding som skaber et lækkert klima i jakken og udvendig den slidstærke kunstfleece som er garant for farve ægthed og slidstyrke.

To håndvarmer lommer og en dejlig høj krave med blød uldforing.
Andre har også købt
Authentic Pant Kort Q
Authentic Pant Kort Q Før DKK 1.500,00
DKK 1.200,00
Camelbak Better Bottle
Camelbak Better Bottle Før DKK 200,00
DKK 140,00
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk