Ortovox Zip Neck Hoody
Ortovox Zip Neck Hoody
Ortovox Zip Neck Hoody
Ortovox Zip Neck Hoody
Ortovox Zip Neck Hoody

Ortovox Zip Neck Hoody

DKK 1.300,00


   Vælg variant for status
Antal
Ortovox Merino Fleece er simpelthen det bedste fra 2 verdener. 100% merinould mod huden, og slidstærk fleece på ydersiden. Det virker blødt, varmende og modvirker dårlig lugt selv efter lang tids brug.

- Modvirker dårlig lugt.
- Åndbar
- Temperatur regulerende.
- Bæredygtige råmaterialer.
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk