Profil

Profil

Outdoorspecialisten er butikken med funktionel kvalitets beklædning og udstyr til mænd og kvinder som dyrker det aktive friluftsliv.

Vi forhandler grej til friluftsliv i ordets bredeste forstand. Det kan være rejseglade golfspillere og spejdere. Bjergbestigere som cykler på arbejde, kajakroere, ryttere, jægere og lystfiskere. Eller det kan være friske mennesker som kan lide at gå en tur og drømmer en stille drøm om at gå på Caminoen. Kort sagt alle der elsker røde kinder og vind i håret.


Funktionel outdoor belædning.

Outdoorspecialisten forhandler kvalitets mærkevarer fra nogle af de bedste brands i outdoor branchen. Det er nøje udvalgte specialister inden for hvert deres område.

Vindtæt og vandtæt yderlag med de bedste membraner som levere bedst mulig åndbarhed. Det er membraner som Gore-Tex, eVent og Dermizax fra mærker som Norrøna, Montane, og Lundhags.

Isolerende mellemlag i både tekniske fleece kvaliteter og innovative uldfleece produkter fra førende mærker som Polartec og Ortovox.

Inderst kan vi præsentere noget af det lækreste og blødeste undertøj i merinould. Mange har stadig tilgode at opleve merino uldens fantastiske egenskaber og Outdoorspecialisten er et godt sted at begynde den rejse. Vi forhandler silkeblødt uldundertøj fra farverige Ortovox og prisvindende Lundhags.

Det er alle kvalitets mærker hvor natur, innovation, pris og kvalitet går hånd i hånd.

Udstyret.

Godt udstyr er ofte med til at gøre turene bedre. Det er en erkendelse mange når til på et tidspunkt. Ikke nødvendigvis det dyreste men derimod de rigtige funktioner til den rigtige pris.

Det kan være at få valgt det rigtige telte. Det som passer til det behov man måtte have, selvfølgelig med vandtæt oversejl, eller det kan være den rigtige størrelse rygsæk, tilpasset rigtigt og i den rigtige model, det er et par af de ting hvor den rigtige rådgivning og de rigtige produkter kan gøre hele forskellen, når man tager på tur.

Udover telte og rygsække, består sortimentet blandt andet af gasbrændere, kogegrej, og drikkeflasker. Hængekøjer, håndklæder, myggenet, førstehjælptasker og alt muligt andet smart udstyr til rejsebrug.

Sortimentet udvikler sig hele tiden og bliver mere og mere omfattende. Hvis du måtte have specielle ønsker eller der er noget du mener mangler i produktsortimentet, hører vi gerne fra dig på mail, telefon og chat, eller du kan besøge vores facebook side og gøre din mening gældende der.


Basecamp

Hos Outdoorspecialisten er vi kun så glade som vore kunder. Det betyder at vi vil gå gennem ild og vand for at levere den rigtige rådgivning og den ekstra gode service. Vi står derfor til rådighed for uddybende spørgsmål, som du måtte have, på både telefon, på mail og på chatten.

Vi har desuden indrettet en smart og lidt anderledes "Base Camp" i hjertet af Salling, nærmere bestemt i Thise. Midt i den fantastiske natur på Limfjordens bred.

Butikken er indrettet i de tidligere bank lokaler overfor Thise Mejeri.

Her er du selvfølgelig yderst velkommen og butikken har åben

Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Lukket
Torsdag: Lukket
Fredag: 11-18
Lørdag: 10-13

Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk