RidgeRest Classic
RidgeRest Classic

RidgeRest Classic

DKK 160,00

   På lager
Antal
Her er underlaget som er praktisk taget uopslideligt.

Ved første øjekast et almindeligt skum liggeunderlag som man kender det, men det er mere end det. De små toppe og dale indespærrer luft og isolerer derfor væsentlig bedre end andre skum underlag.

Den slidstærke skum som Therm-a-Rest har anvendt gør at dette er et underlag man har glæde af i mange år, og holder vægten nede på kun 400g.

Størrelse: 1,5*51*183cm.
Vægt: 400g.
R-værdi: 2,6

Relaterede varer
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk