Silva Explore

Silva Explore

DKK 500,00
   På lager
Antal
Varenummer: SIL 37405
Handy lille pandelampe med nogle virkelig praktiske funktioner.

Explore har 3 forskellige farver lys: hvidt, rødt og orange. Det hvide lys er det der giver den bedste effekt, men det ødelægger nattesynet.

Med det røde lys har man en lyskilde som ikke ødelægger nattesynet, men det kan være lidt svært at se alle detaljer på et kort med det røde lys.

Det orange lys ligger sig midt imellem m.h.t indvirkning på nattesynet, men gør det til gengæld muligt at få alle detaljer på kortet med. Smart til orientering om natten, militært brug eller andet.

Explore er IPX7 godkendt, og dermed faktisk helt vandtæt.

Denne pandelampe bruger kun et enkelt AA-batteri (ad gangen) og det giver en brændetid på mellem 3 og 10 timer afhængig af lysniveauet.

-Vægt 47g.
-Effekt 60 Lumen
-Incl. mulighed for montage på hjelm.
-Incl. bælteclip
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk