Tatonka Cima De Basso
Tatonka Cima De Basso
Tatonka Cima De Basso
Tatonka Cima De Basso

Tatonka Cima De Basso

Før DKK 600,00
DKK 450,00
Spar DKK 150,00

   Ikke på lager
Antal
Varenummer: 1491Cima De Basso
Tatonka Cima De Basso er en enkel og funktionel alpin rygsæk med at det du har brug for og uden alt det overflødige.

Opbygget omkring et enkelt hovedrum. To mesh lommer på siden og kompressions stropper på begge sider. Udvendig lynlåslomme i låget. Under låget er der yderligere en strop som er velegnet til fastspænding af reb.

Rygsækken har et polstret bæresystem som smyger sig til ryggen. Ergonomisk formede skulderstropper, aftagelig hofterem og brystrem med indbygget signalfløjte.

- Kompatibel med drikkesystem.
- Mulighed for montering af isøkser eller vandrestave.

Volumen: 35L
Vægt: 810g.
Dimensioner: 59*32*17cm.
Relaterede varer
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk