Terra Stretch Pants

Terra Stretch Pants

DKK 800,00


   Vælg variant for status
Antal
Terra Stretch Pants er din bedste ven på de hårde fjeldture. Designet til at performe på de lange dage med skiftende forhold.

De er lavet i Granite Stretch Dynamic materialet der passer perfekt til outdoor bukser. Metervaren er let, hurtigtørende og den dynamiske 2 vejs stretch giver, sammen med den fantastiske pasform, en utrolig bevægelsesfrihed. Montane kalder pasformen for "Active Mountain". Det vil sige god plads og med mulighed for at justere vidden, på eksempelvis underben, hvis man vil gøre profilen mere tight.

På knæ og på indersiden af benene, ved anklerne, er buksen yderligere forstærket med Granite Stretch Tough. Det gør bukserne voldsomt slidstærke, og stadig strækbare, på de mest udsatte områder.

Terra Stretch Pant har to stiklommer med lynlås. Den højre har desuden en indvendig skjult lomme med lynlås til småting man ikke vil risikere at tabe. Der er 1 baglomme, også denne er med lynlås.

På ydersiden af begge lår er buksen udstyret med en lynlås til udluftning. De er begge med mesh for, og kan fungere som små lommer.

Nederst er de udstyret med lynlås på ydersiden til udluftning og for at gøre det lettere at få bukserne ud over støvler og andet fodtøj. Der er knap justering så fodvidden kan tilpasses det aktuelle fodtøj.

- Incl. aftageligt bælte.
- Vægt: 373g. (str M)

Relaterede varer
Authentic Pant Short
Authentic Pant Short Før DKK 1.500,00
DKK 1.200,00
Authentic Pant Long
Authentic Pant Long Før DKK 1.500,00
DKK 1.200,00
Falketind Flex1 Pant M
Falketind Flex1 Pant M Før DKK 1.550,00
DKK 1.300,00
Falketind Cotton Pants M
Falketind Cotton Pants M Før DKK 1.000,00
DKK 600,00
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk