Therm-a-Rest Trail Lite
Therm-a-Rest Trail Lite

Therm-a-Rest Trail Lite

DKK 600,00

   På lager
Antal
Varenummer: TR-Tr Li
Therm-a-Rest Trail Lite er nyeste generation af selvoppustelige liggeunderlag. At underlaget er selvoppusteligt letter jo selvsagt klargøringen, og den funktion er let at sætte pris på efter en lang dag i naturen.

Trail Lite er et fremragende allround underlag som er let nok til rygsæk turen og komfortabelt og hårdfør nok til bilcamping.

Det opdaterede design på Trail Lite er stadig skåret i facon så underlaget er smallere i fod enden, det sparer både vægt og pakvolumen, men torso området er skåret mere lige for at give lidt mere plads at brede sig på og for at få underlagene til at passe bedre sammen hvis man ligger to ved siden af hinanden.

Størrelse: (R: 3,8*51*183cm)(L: 3,8*63*196cm)
Pakstørrelse: (R: 15*28cm.)(L: 16*33cm.)
Vægt: (R: 800g.)(L: 1110g.)
R-værdi: 3,4
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk