Therm-a-Rest

43 år efter det første selvoppustelige liggeunderlag så dagens lys, er Therm-a-Rest stadig firmaet der sætter standarden, når det handler om en god nats søvn i det fri.

Liggeunderlaget hjælper os med at få det meste ud af vore pauser, og i 2009 hævede Therm-a-Rest endnu en gang overliggeren med en ny kombination af super letvægt og komfort, den hed Neoair. Der er siden kommet flere til i den familie og udviklingen kører stadig i højeste gear.


NeoAir All Season
Varenummer: TR-Allsea
Large, Regular
ProLite Plus
Varenummer: TR-PL+
Large
Therm-a-Rest Z-Seat
Varenummer: TR-Z Seat
NeoAir X-Lite
Varenummer: TR-NeoXlit
Regular, Large
NeoAir Venture WV
Regular
Therm-a-Rest Trail Lite
Regular, Large
RidgeRest Classic
Varenummer: TR-Ridg Cl
Regular
Compact Chair
Varenummer: TR-Comf Ch
20", 25"
NeoAir XTerm
Varenummer: TR-NeoXterm
Large
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk