Veste

Vesten er simpelthen en af de mest geniale beklædningsgenstande til friluftsliv. I dag er vesten et "must have" til både hverdag og eventyr.

Med isolerende fyld som dun når varme/vægt forholdet har top prioritet, eller med SwissWool fyld som klarer regn og højintense aktiviteter, hvor sveden springer, i overlegen stil. Det afhænger af anvendelses område og smag hvad man vælger.

Når der skal pakkes til turen udemærker vesten sig også ved sin lille pak volumen, og ofte meget lave vægt. Vesten varmer lige der hvor der er behov for det, og den fylder ikke meget under skaljakken. Det giver overlegen bevægelsesfrihed når den står på f.eks. golf, skiløb eller klippeklatring.

Absolut et "must have"!

Featherlite Down Vest
Varenummer: MT-Down Vest M
Før DKK 1.350,00
DKK 1.000,00
Spar DKK 350,00
Læs mere
Medium, Large, Xlarge, XXLarge
Featherlite Down Vest W
Varenummer: ffedvblaa6
Før DKK 1.350,00
DKK 1.000,00
Spar DKK 350,00
Læs mere
Montane Prism Vest M
Varenummer: Prism Vest M
Medium, Large, Xlarge, XXLarge
Ortovox Piz Cartas
Varenummer: 61030
Fås i 3 farver
Medium, Large, Xlarge, XXLarge
Medium, Large, Xlarge, XXLarge
Medium, Large
Ortovox Piz Grisch
Varenummer: 61130
Før DKK 1.200,00
DKK 900,00
Spar DKK 300,00
Læs mere
Small, Medium, Large, Xlarge
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk