Wolf Jacket
Wolf Jacket
Wolf Jacket

Wolf Jacket

Før DKK 1.400,00
DKK 1.000,00
Spar DKK 400,00


   Ikke på lager
Antal
Montane Wolf Jacket er fleecejakken til friluftsliv på de kolde dage.

Polartec Thermal Pro i High Void udgaven kommer til sin ret under skaljakken på de kold dage. Denne "langhårede" fleece binder masser af isolerende luft og dens fugt transporterende egenskaber sikrer et behageligt klima under krævende forhold.

Under ærmerne og i siderne er der paneler af Dryactive Stretch. Det øger åndbarheden og bevægelsesfriheden. Ærmerne er designet så man kan arbejde med hænderne højt hævet uden at jakken skrider op.

Wolf Jacket har 2 store lommer foran. Fleece forede, så man kan få varmen tilbage i kolde fingre.

Fleecens nederste kant og ved håndled er der afsluttet med blød elastik. Elastikken ved ærmeafslutningerne er så elastisk at ærmerne kan trækkes op på underarmene, hvis temperatur regulering bliver nødvendig.

Kraven har snøre justering i nakken, så varmetab kan mindskes, og kraven har beardguard så lynlåsen ikke kommer i kontakt med hagen.

Pasformen er hvad Montane kalder "Classic Mountain". Den har rimelig god plads, uden at være løs.

- Vægt: 480g. (str M)


Relaterede varer
Volt Alpiniste Jacket
Volt Alpiniste Jacket Før DKK 1.400,00
DKK 1.100,00
Falketind Warm1 Jacket M
Falketind Warm1 Jacket M Før DKK 1.000,00
DKK 800,00
Montane fury Jacket
Montane fury Jacket Før DKK 1.000,00
DKK 800,00
Eventyret er der ude

Outdoorspecialisten er friluftsbutikken hvor du finder udstyr og beklædning til det aktive udeliv. Er man i stand til at holde sig varm, tør og mæt, er det kun fantasien der sætter grænser. Eventyret starte lige på den anden side af hoveddøren.

Outdoorspecialistens Brands

Outdoorspecialistens brands er nøje udvalgt. Det er brands med kvaliteten i højsædet. Brands, hvor design, funktionalitet og "value for money" går hånd i hånd og dermed er med til at sikre at dit næste eventyr bliver endnu en dejlig og uforglemmelig oplevelse.
Undertøj i den blødeste merinould, isolerende mellemlag i merinould og fleece, og yderst skaljakker og bukser med de bedste membraner som eksempelvis eVent, Dermizax og GoreTex.

TIL TOPPEN

OUTDOOR SPECIALISTEN  ·  CVR 35681442  ·  Sundsørevej 89, Thise  ·  7870 Roslev  ·  Tlf. 30 54 68 66  ·  mail@outdoorspecialisten.dk